Att hålla lager

På sistone har mina garnskålar sålt som smör, vilket såklart är superkul! 😄 Men jag tycker det är synd att mina kunder ska behöva vänta 3- 4 veckor på sina saker. Detta beror ju på att jag drejar på beställning och nästan aldrig har något på lager. Och varför har jag inget lager? Jo, jag kommer aldrig dit! 🤣

Jag jobbar hela tiden mot att dreja upp ett lager så att jag bara kan ta och glasera sakerna i önskad färg och skicka iväg. Men när jag drejat 20st och de är torkade och brända så är de redan beställda och därför hinner de aldrig upp på någon lagerhylla. Det enda jag lyckats hålla lager på är mina hjärteskålar. Och det endast för att jag tog 2- 3 veckor förra våren till att dreja 100st av varje storlek. Och nu är dom slut igen så det är bara dags att göra om det.

Ibland känns det som allt bara snurrar runt, runt, runt. Men då och då hinner jag testa en ny design, ibland blir det en hit och då hamnar den i min webbshop 😊

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s