Ett steg närmre

Jag är mycket förväntansfull över att få prova min nya design på garnskål. Jag öppnade nyss skröjugnen(skröj kallas den första bränningen man gör av godset i ca 900 grader) och där står de prydligt staplade precis innanför ugnsluckan. Ikväll ska de glaseras och torka innan de ska in i ugnen igen imorgon. Sedan är det bara att vänta… varje gång jag öppnar ugnen efter en glasyrbränning(den andra bränningen där godset bränns i ca 1200 grader) är det som julafton. Det är alltid lika spännande att se resultatet! 🤗

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s